Facebook Pixel

Маслата Morris вече в град Варна

Маслата Morris вече в град Варна

Искате ли Вашия автомобил да върви винаги отлично и безпроблемно? А знаете ли, че за да го постигнете трябва да изберете правилното масло за двигателя?

Често новите шофьори се грижат единствено за външния вид на колата, пренебрегвайки „незначителните” според тях процедури като смяната на маслото. В последствие това може да доведе до прегряване на двигателя и дори инциденти на пътя.

Препоръчваме на всички шофьори да не пренебрегват правилната поддръжка на автомобила. Смяната на маслото е една от основните процедури, които никога не трябва да забравяте. Маслото не само смазва, но и охлажда двигателя. И заради големите обороти, които се навъртат, губи качествата си много бързо.

Затова изборът на правилното масло за двигателя е изключително важно за автомобила.

Какво Ви препоръчваме?

Масла Morris Lubricants. Произведени във Великобритания, тяхната история датира от далечната 1869 година. Още тогава създателите на Morris Lubricants са си поставили за цел да произвеждат качествени масла. Работейки в тясно сътрудничество с големите производители на коли, те успяват да постигнат тази си цел. Повече от 140 години усилена работа. Хиляди състезания на пистата и победи, доказващи успешната формула на смазочните масла на фирмата.

Масла Morris Lubricants могат да се похвалят, че са най-големите производители на висококачествени смазочни масла за цяла Европа. Но, от днес шофьорите от град Варна, могат да се сдобият с най-добрите смазочни масла на Морис!

Следете нашия блог, защото скоро ще Ви споделим новини относно най-качествените смазочни масла – Morris Lubricants!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 × four =

Call Now Button